Samenwerken is leuk!

WijsOntwerp werkt graag samen
met andere creatieve professionals

SuccesWebsites – Joël van Amerongen

Joël van Amerongen is eigenaar en aanspreekpunt van SuccesWebsites. Zodra je Joël spreekt weet en voel je direct dat hij je zorgen rondom een website uit handen wil nemen. Service en persoonlijke aandacht staan voorop.
De redding van vele kleine ondernemingen is een goed werkende website die goed vindbaar is en makkelijk is aan te passen zonder technische zorgen.
SuccesWebsites heeft deze mogelijkheid gecreëerd.

SuccesWebsites heeft een website template ontwikkeld voor klanten die zo eenvoudig is dat zij de website zelf kunnen bijwerken en niet verdrinken in de oneindige mogelijkheden. Ze hebben ervoor gezorgd dat deze template exact voldoet aan de eisen die nodig zijn voor optimale vindbaarheid en gebruiksvriendelijkheid voor uw klanten – cliënten. Het grote voordeel van SuccesWebsites is dat zij de template/ website continu verbeteren en updaten. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over hosting, updates, emailadressen registreren, SEO etc. SuccesWebsites heeft bewezen marketing strategieën geïntegreerd in het ontwerp, houdt rekening met optimale gebruiksvriendelijkheid en adviseert en begeleidt klanten om een website online te krijgen. Ze nemen daarbij alle technische rompslomp uit uw handen!

In samenwerking met WijsOntwerp is het mogelijk om van een SuccesWebsite template een unieke eigen website te maken in uw eigen huisstijl.

www.succeswebsites.nl 

Bart Erkamp — Fotograaf

Bart is een vriendelijke en vakbekwame fotograaf.
Ik heb Bart ontmoet tijdens onze gezamenlijke studie op het Art and Design college in Utrecht. Al snel werd duidelijk dat wij goed samen kunnen werken.

Als we voor uw drukwerk of website foto’s nodig hebben kunnen we gebruik maken van stockfoto’s (gekochte foto’s van bijv. shutterstock.com – istock.com – dreamstime.com). Mocht u unieke foto’s willen gebruiken dan kunt u een fotograaf inschakelen. Bart is dan de fotograaf die ik persoonlijk aanraad. Mocht u zelf foto’s aanleveren voor uw drukwerk of website dan is het belangrijk dat de foto’s van hoge kwaliteit zijn. Hierbij moet u bij drukwerk uitgaan van 300 ppi en voor het web 72 ppi.

Bart maakt onder andere portretfoto’s en hij heeft het talent om mensen in hun eigen (werk)omgeving op een prachtige manier vast te leggen op beeld. Heeft u voor uw website mooie foto’s nodig van uzelf of uw werk dan kan Bart u verder helpen.

www.b-artwork.nl

Lotta Lorier – Tekstschrijver

Lotta is een creatieve duizendpoot die ook nog zeer goed is in schrijven. Zij redigeert en schrijft teksten voor websites – nieuwsbrieven en andere communicatieve uitingen. Lotta ken ik al enkele jaren en hierdoor kunnen we goed samenwerken. Naast haar passie voor taal heeft ze het talent om uw tekst zo te schrijven dat het helder en compact is voor op uw website.

Ik vind het belangrijk dat een website goede teksten bevat. Teksten die kort en krachtig zijn en toch volledig weergeven wat u wilt vertellen. Lappen tekst worden namelijk niet gelezen. Daarnaast is het vaak voor uzelf erg moeilijk om objectief en kritisch te lezen. Hoe vaak lezen we niet over foutjes heen in onze zelfgeschreven teksten. Teksten schrijven is een vak apart en vraagt veel tijd. Daarom maak ik graag gebruik van goede tekstschrijvers zoals Lotta Lorier.

Lotta kan u helpen door:

  • het controleren van teksten op fouten.
  • het weghalen van overtollige woorden, zinnen of overbodige informatie.
  • het aanpassen van onbegrijpelijke taal, zonder de inhoud te veranderen
  • het redigeren en/of herschrijven van teksten

Heeft u nog helemaal geen teksten voor uw website dan kan Lotta door middel van een gesprek de teksten voor u schrijven.

www.lottalorier.nl

Bart van den Belt — Zakelijk Succes

Bart is een ondernemer in hart en nieren. Hij helpt honderden ondernemers bij het verbeteren van hun marketing en daarmee hun omzet. Inmiddels zijn wij bijna 10 jaar getrouwd en werken wij al jaren samen. Regelmatig maak ik voor ZakelijkSucces.nl of BartvandenBelt.nl online en offline materiaal.

Regelmatig hoor ik van ZZP-ers en andere ondernemers dat zij veel geld en tijd investeren in websites die echter helaas niet goed blijken te werken en geen aanvragen opleveren. Mijn passie is daarom om dienstverlenende ZZP-ers te helpen bij het vormgeven van hun huisstijl, drukwerk en/of website op een eerlijke en succesvolle manier. Een website moet namelijk niet alleen mooi zijn, de website moet ook goed vindbaar zijn en fijn werken voor potentiële klanten. Door de samenwerking met Bart heb ik veel geleerd over ondernemen en online-marketing. In combinatie met mijn creatieve talenten kan ik mooie dingen maken die werken in de praktijk!

www.zakelijksucces.nl & www.bartvandenbelt.nl

Welmoet de Graaf — Illustrator

Welmoet is een zeer goede illustrator met een talent voor eenvoud.
Helder en illustratief zijn haar ontwerpen.

Welmoet is degene die mij heeft aangemoedigd om het vak als grafisch ontwerper toch in te gaan. Ondanks een moeilijke markt (zoals vele mij vertelden) zei Welmoet: “jij hebt een unieke combinatie van kennis, ervaring en creativiteit. Tuurlijk moet je die stap wagen”. En het waren niet enkel loze woorden. Toen ik met mijn studie aan het Art and Design college in Utrecht begon, gaf Welmoet mij de kans om stage te komen lopen bij de Creatieve Studio Totem (www.totem.nu). Wat een stimulans was dat zeg. Omringd door geweldige creatieve mensen die je van alles willen laten zien en willen leren. Zo mocht ik bij Leentje van Wirdum (www.lenaleen.nl) meekijken en helpen bij het opmaken het binnenwerk van een prentenboek. En deelde ze haar passie voor papier met mij. En zo gaf Roy Verhaag (www.roverhoofdman.nl) mij de kans om de tekst van een hele mooie folder in twee nieuwe vertalingen op te maken in Indesign. Echt zo bijzonder dat zij mij de tijd en kans gaven om van hen te leren. Nogmaals dank daarvoor!

Welmoet inspireert mij nog steeds en af en toe doen we een mooie (vrijwillige) klus samen. Mocht ik iets niet kunnen maken dan heb ik dus genoeg grafische talenten binnen handbereik die ik in kan schakelen. Ik geloof namelijk niet in concurrentie maar in samenwerking!

www.welmoet.nl