Blije klanten zijn fijne klanten!

In een paar stappen naar een prachtig eindproduct

Sanne in drie woorden. Doortastend, creatief en enthousiast.
Deze combinatie heeft ervoor gezorgd dat mijn nieuwe huisstijl een verlengstuk is van mij. Het maakt mij onderscheidend. Vele complimenten van opdrachtgevers al ontvangen. Ik ben enorm blij met mijn nieuwe huisstijl, die ik zowel offline als online gebruik.

Hélène Oosterhuis – Spreker en Trainer

Sanne was mij door twee mensen aangeraden. Ik had als toevallig al een huisstijl en logo, maar zocht nog iemand die me kon helpen me het professionaliseren van mijn visuele uitstraling en presentatie: op social media, in slides, in mails, in facturen, in brieven. Die hulp heeft Sanne me geboden, met haar grote kennis van marketing gecombineerd met haar professie als ontwerper.

Wat me enorm aansprak, is dat ze de mogelijkheid biedt om samen te werken, letterlijk naast elkaar aan het buro. Ze had vooraf al wat ontwerp-werk gedaan, en nam me vervolgens aan de hand, zodat ik het in de toekomst ook zelf kan. Die individuele, op maat gesneden begeleiding is me uitstekend bevallen. Binnen 1 dag hebben we de belangrijkste doelen samen afgevinkt.
Een aanrader dus voor coaches, trainers en adviseurs, die (net als ik) eindeloos tijd verliezen met zelf aanrommelen 😉

Loes van Bree – Coach en Trainer

Sanne is creatief en kan zich heel goed inleven in je business. We zijn begonnen met het maken van een nieuwe huisstijl voor mijn onderneming Meer Leven Financiële Planning. Het is mooi te ervaren hoe ondernemers mijn dienstverlening direct herkennen in het logo als ik ze mijn visitekaartje geef. Inmiddels maakt Sanne deel uit van mijn virtueel team. Alles wat grafische vormgeving betreft stuur ik naar Sanne in een ruwe versie met mijn eerste gedachte en ze maakt er een uitwerking van die de spijker op zijn kop slaat. Als ik een afbeelding nodig heb, legt Sanne gelijk het verband tussen het eerste idee en wat ik nodig heb. En ook het opmaken van bijvoorbeeld een checklist of ander grafisch werk is zo geregeld. Sanne kent de wereld van coaches, trainers en adviseurs en weet goed de koppeling te maken tussen dienstverlening en het beeld dat je wilt laten zien.

Sandra Lenderink- Financieel specialist

Sanne van den Belt is een bevlogen professional die met hart en ziel haar klanten helpt. Ik heb als ZZP’er veel aan haar ondersteuning gehad in het professioneel en effectief vormgeven van mijn website en online marketing. In korte tijd hebben we veel werk kunnen verzetten. “Warm” aanbevolen.

Dick Zirkzee – Coach en Therapeut

Als kersverse zelfstandige in de zorg ben ik enorm geholpen door Sanne. Sanne begreep mij maar begrijpt ook wat de zorg is en hoe de zorg werkt. Waar ik normaal gewend ben om te zorgen voor anderen ben ik door Sanne volledig ontzorgt met mijn logo, huisstijl én website. MaatContact wordt gezien en ik krijg veel positieve reacties; precies wat ik nodig heb!

Tip voor alle zorgverleners met ambitie: Wil jij ook ontzorgt worden, neem dan vooral contact op met Sanne.

Lida Zegel – Specialist in contact bij dementie

Sanne van den Belt heeft voor Coach Ellen een eigen huisstijl ontworpen, werkvormen uitgewerkt, 10 kaarten en de kalender “gelukkig zijn met jezelf” ontworpen. Sanne is creatief, meedenkend, rustig en ze houdt van duidelijke communicatie, zowel in een 1 op 1 gesprek als per mail. Ook geeft ze advies over hoe je een ontwerp het beste kan laten afdrukken. Je zou kunnen zeggen Sanne is een duizendpoot en een heel fijne vrouw om mee samen te werken.

Ellen Pereira – Coach

Ik krijg zo enorm veel positieve reacties op mijn logo! Ik gebruik hem ook echt voor van alles. Op mijn kaartjes, e-mail, website, etc. Ik ben er echt super trots op en wil het graag aan iedereen laten zien. Mijn kaartje wordt als een van de weinige onthouden heb ik het idee. Ik hoor ook vaak een lachje als ik hem geef. Dat is natuurlijk het effect wat ik wil bereiken.

Marieke Franken – Trainer

Sanne heeft voor het Presentatieinstituut in korte tijd (twee weken van gunnen opdracht tot oplevering) op afstand het logo ontwikkeld voor “Help, ik moet spreken!”. In drie slagen kwamen we al tot een definitieve versie. Dat het niet in minder dan twee weken ging, lag aan ons; zij had nog sneller kunnen werken! Sanne interpreteert uitstekend, staat open voor inbreng en levert snel creatieve voorstellen en uitwerkingen. Een fijn, betrokken persoon om mee samen te werken; aanrader!

Otto Wijnen – Presentatie Instituut

Sanne heeft voor mij een logo, huisstijl en visitekaartjes ontworpen en heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het verwerken van de huisstijl in mijn website. Opvallend is haar professionaliteit, creativiteit, voortvarende en heldere aanpak. Zij heeft mijn wensen en behoeften op een prachtige manier vorm weten te geven. Sanne doet wat zij belooft, en zelfs meer dan dat! Ik ben heel blij en tevreden met de uitkomst van dit creatieve proces en heb de samenwerking daarin met Sanne als heel plezierig ervaren. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen!

Karin Vervoort – Coach voor juristen

Sanne is een creatieve alleskunner. Regelmatig maakt ze voor onze organisatie diverse online- en offline designs om onze klanten te inspireren. Ze denkt mee, komt met frisse ideeën en is een superleuk mens.

Bart van den Belt – Zakelijk Succes

Al jaren ben ik bezig als zelfstandig ondernemer en nog altijd had ik geen website. Het moest er toch van komen. Maar oh, wat is dat moeilijk als werker in de gezondheidszorg waar je eerder nooit geen reclame mócht maken en nu ineens jezelf zo te moeten aanprijzen. Ik had eigenlijk geen idee hoe ik dat aan moest pakken. Uiteindelijk maakte iemand die ik kende een simpele site voor mij maar ik kon mijn eigen site niet eens vinden via de zoekmachines. Ai… en toen kwam ik Sanne tegen. Vanaf het begin was ze zeer voortvarend en had ze een duidelijk plan. Allereerst werd de site omgezet in WordPress, zodat ik de site makkelijk zelf zou kunnen beheren. Daarna maakte ze een huisstijl a.d.h.v. mijn praktijkkleuren. De foto’s werden mooi bewerkt en er kwamen mooie illustraties bij die de site verlevendigden. Er ontstond op elke pagina een eenvormigheid waardoor de totale site veel professioneler overkwam. Duidelijk te zien dat er over het webdesign was nagedacht. Daarnaast deed Sanne onderzoek naar de zoekwoorden (SEO) waardoor mijn website vindbaar werd. Gemotiveerd door het enthousiasme van Sanne en haar vaardigheid mijn sterke punten naar voren te brengen op de website hebben we de huisstijl doorgezet in de praktijkfolder en in de visitekaartjes.

Ik krijg erg enthousiaste reacties over zowel de site als de folder en het visitekaartje; dat het zo professioneel er uit ziet. Laat dat nou precies zijn wat ik uit wilde stralen!
Kortom, ik ben zeer tevreden met Sanne’s eindproducten. Maar ook de weg er naar toe met haar kennis van zaken en haar open manier van communicatie is zeer prettig verlopen! Dank je wel!

Astrid van Tongeren – Voedingsdeskundige