Uniek in haar soort

Sanne is naast vormgever
ook specialist in de zorg

Hallo, welkom!

Mijn naam is Sanne van den Belt en slim, creatief en deskundig zijn woorden die ik vaak hoor als mensen mij omschrijven.
WijsOntwerp staat daarom voor slimme ontwerpen die er mooi en professioneel uitzien.

Na acht jaar gepassioneerd werken in het speciaal onderwijs heb ik een grote stap gezet in mijn carrière. Ik wilde mijn creativiteit professioneel inzetten om het werk van zorgverleners, onderwijskundigen en dienstverlenende ZZP’ers makkelijker te maken.

Van logopedist naar grafisch vormgever!?

Een paar jaar geleden kreeg ik een burn-out omdat ik een ongelooflijk gepassioneerd mens ben, die iedereen wilde helpen. In de zorg en het onderwijs werd de werkdruk steeds hoger. Om toch zoveel mogelijk cliënten te kunnen blijven helpen ging ik zelf behandelmateriaal vormgeven. Hierdoor kon ik mijn behandelingen effectiever en efficiënter maken. Ook mijn collega′s maakte graag gebruik van mijn stappenplannen, werkvormen en nieuwe oefeningen omdat deze duidelijker, eenvoudiger en visueel ondersteund waren.

Dit gaf mij de motivatie om het leven van vele collega′s in de zorg en het onderwijs makkelijker te willen maken. Hiervoor had ik nieuwe kennis en tools nodig en daarom ben ik omgeschoold tot vormgever en DTP-er (Art and Design College Utrecht).

Daarnaast zag ik dat vele zorgverleners en dienstverlenende ZZP’ers ontzettend goed waren in hun vak maar veel moeite hadden met zichzelf (online) professioneel te profileren. Ik geloof dat cliënten en klanten het verdienen om bij de juiste en beste zorgverlener /dienstverlener terecht te komen. Dit betekent dat je naast goed zijn in je vak ook makkelijk vindbaar moet zijn. Hiervoor is een duidelijke identiteit en professionele (online) profilering nodig. WijsOntwerp wil hierin het verschil maken.

Mijn kennis en creatieve talenten wil ik inzetten om de zorg, het onderwijs en het leven van dienstverlenende ZZP-ers mooier en duidelijker te maken met creatieve oplossingen.