Blije klanten zijn fijne klanten!

In een paar stappen naar een prachtig eindproduct

DAAROM WIJSONTWERP

  • professioneel en kundig

  • slim en creatief

  • producten zijn eenvoudig mooi

  • goede communicatie

  • betrouwbaar en efficiënt

  • flexibel en oplossingsgericht

  • enthousiast en vrolijk

In een paar stappen van uw idee naar een concept en eindproduct

Contact – Aanvraag

Het is heel simpel. U heeft een vormgever nodig en u heeft mij gevonden op internet. Mijn ontwerpen vindt u geweldig en u heeft iets soortgelijks nodig. U kunt mij direct bellen of e-mailen via info@wijsontwerp.nl. Ook kunt u via het contactformulier op deze website een berichtje achterlaten. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Briefing & Offerte

Na ons eerste contact zijn er twee opties.
We kunnen een “live-afspraak” maken of alles digitaal regelen. Als we een afspraak op kantoor maken bespreken we, met een lekkere kop koffie, wat al uw wensen zijn. Daarnaast zal ik direct aangeven welke mogelijkheden en ideeën ik heb. Een afspraak op kantoor maak ik pas als u zeker weet dat u een opdracht door mij laat uitvoeren. Dit in verband met de tijdsinvestering.

Als we kiezen voor de digitale weg dan krijgt u van mij een PDF toegestuurd. In deze PDF staan allerlei vragen over uw wensen voor het ontwerp. U kunt deze vragenlijst wanneer het u uitkomt invullen en opsturen. Naar aanleiding van uw informatie ga ik aan de slag met het ontwerp. Indien nodig kunnen we telefonisch het een en ander nog afstemmen.

U krijgt na het eerste contact natuurlijk ook een offerte toegestuurd zodat u kunt beslissen of u akkoord gaat met de kosten voor de opdracht.

Creatie – Voorstel Ronde 1

Zodra u akkoord heeft gegeven voor het maken van uw opdracht ga ik aan de slag met het creatieve proces. Schetsen, brainstormen en nog veel meer komt daar bij kijken. Erg leuk natuurlijk! U krijgt van mij binnen een week een voorstel waaruit u kunt kiezen. Uit het voorstel geeft u uw voorkeur aan. Aan de hand van uw keuze maak ik het concept voor het eindproduct. Ik streef ernaar om in 3 rondes (contactmoment met u) een definitief eindproduct te hebben. Mocht u nog vaker aanpassingen willen laten doorvoeren dan gaat dit in overleg omdat er extra tijd en kosten berekend kunnen worden.

Uw wensen verwerken ronde 2 & 3

Als u na het eerste voorstel uw voorkeur en wensen heeft aangegeven ga ik direct aan de slag met het concept voor het eindproduct. Ik maak echter een aantal opties waaruit u kunt kiezen. Denkt u bijvoorbeeld aan verschillende versies qua kleur of lettertype. Dit is ronde 2. U kunt na het zien van het concept in ronde 2 gelijk akkoord geven voor het definitieve ontwerp. Een laatste derde ronde geeft de mogelijkheid om specifieke kleine elementen te veranderen die u graag wel of niet in het ontwerp ziet.

Definitief ontwerp

Samen zijn we tot het eindproduct gekomen, een prachtig ontwerp dat voldoet aan uw wensen. Ik maak deze definitieve versie helemaal klaar voor u. Als u drukwerk wilt bestellen zorg ik dat het ontwerp drukklaar is en zo naar de drukker gestuurd kan worden. Mocht u gekozen hebben voor webdesign dan krijgt u van mij alle bestanden die u nodig heeft om het ontwerp zo mooi mogelijk op het internet te kunnen gebruiken.

Welke vorm u ook kiest, WijsOntwerp zorgt ervoor dat het ontwerp goed gedrukt wordt of prachtig uitkomt op digitale media.

Betaling

De betaling dient binnen 21 dagen, na levering van het product, betaald te worden.

Drukwerk

WijsOntwerp levert drukwerkklare ontwerpen aan. Dit houdt in dat u het digitale bestand exact zo krijgt aangeleverd dat u het enkel en alleen naar uw drukker naar keuze hoeft te sturen. U betaalt dan zelf de drukkosten voor het product.

Het is mogelijk dat WijsOntwerp ook het hele drukproces begeleidt. Deze kosten worden dan doorberekend in uw offerte. WijsOntwerp maakt dan een account aan bij uw drukker en stuurt dan alle benodigde ontwerpen direct naar de drukker. U krijgt dan enkel bericht dat u de offerte online moet betalen. De producten worden dan vervolgens naar uw verzendadres gestuurd.

Blije klant en opdrachtgever

Mooie producten en blije klanten maken mijn dag helemaal goed!