Een zorg website laten maken!

Bent u goed in uw vak en wilt u graag dat uw cliënten u goed kunnen vinden op internet? Dan heeft u een goede website nodig met de juiste strategie en techniek waardoor uw cliënten u in Google kunnen vinden. Zelfs als u genoeg cliënten heeft is het tegenwoordig wel zo netjes om een goed werkende website te hebben.

Daarnaast wilt u toch ook een professionele indruk maken op bestaande cliënten als ze u opzoeken op internet? Een professioneel logo en een goede website zorgen voor herkenning en vertrouwen en dat is in de zorg extra belangrijk.

WijsOntwerp biedt speciaal voor zorgverleners een unieke mogelijkheid aan. Naast een mooie huisstijl kunt u ook uw website laten maken door mij. Omdat ik zelf jaren in de zorg heb gewerkt kan ik me erg goed inleven in de wensen van een zorgverlener.

Een Zorg website speciaal voor uw praktijk!

Als voormalig logopedist weet ik als geen ander dat kwalitatieve zorg van groot belang is voor een succesvolle behandeling. Helaas durven goede zorgverleners hun kwaliteit vaak niet te etaleren. Jaren was het voldoende om via doorverwijzingen aan cliënten te komen. Die tijden zijn nu veranderd. Cliënten zijn mondiger en gaan online op zoek naar kwaliteit en ervaring. U kunt met een goede website nieuwe cliënten kennis laten maken met uw specialisme, kwaliteit en aanbod. Wilt u bijvoorbeeld extra cursussen, online training, producten of groepsbehandelingen aan gaan bieden?! Met een goede website en een strategisch plan is het allemaal mogelijk.

“Uw cliënten verdienen het om u te vinden”

Omdat ik goede zorgverleners wil helpen online zichtbaar en vindbaar te worden heb ik Zorgwebsites.nl opgestart. Als zorgverlener wil je namelijk zo min mogelijk technisch gedoe. Daarom kan ik u een bijzonder aanbod doen. Zorgwebsites.nl biedt een ALLES IN 1 Pakket aan voor een speciaal zorgverleners tarief.

Eerst wordt er een prachtig logo en een mooie huisstijl ontworpen die vervolgens de basis vormen voor een bijpassende website. Bij deze website krijgt u vervolgens een serviceabonnement. U hoeft zich nooit meer zorgen te maken over uw hosting, backups, updates, technische problemen en vindbaarheid. Dit wordt automatisch voor u geregeld.

Hoe dan?

Lees hier meer over op Zorgwebsites.nl 

U betaalt een eenmalig bedrag voor het laten ontwerpen van uw logo, huisstijl en website en daarna wordt uw website voor een klein maandbedrag voor u onderhouden (servicekosten incl. hosting). U hoeft zich nooit meer zorgen te maken over techniek, updates, backups, email instellingen etc. Het wordt allemaal voor u geregeld.

Waarom alleen zorgverleners?

Omdat ik geloof dat je moet doen waar je goed in bent en waar je passie ligt. Er zijn honderden al dan niet duizenden bedrijven die websites bouwen. WijsOntwerp heeft met jarenlange ervaring in de zorg, specifieke kennis en begrip rondom deze doelgroep. Daarom wil ik juist voor zorgverleners het verschil gaan maken, ze verdienen het om goed gevonden te worden en zich geen zorgen te maken over hun zorg website. Ze zorgen namelijk al genoeg.

“Mijn passie is om zorgprofessionals te helpen met hun online profilering en trots te durven laten zijn op hun unieke talenten en specialisme”

Als logopedist weet ik dat er in de zorg een taboe ligt op het promoten van je eigen praktijk of dienstverlening. Maar waarom toch? Cliënten verdienen het toch om bij de beste zorgverlener terecht te komen. Uw specialistische vaardigheden en talenten mogen in de etalage. U bent een professioneel zorgverlener en dat mag gezien worden.

“Online profilering en marketing is een must voor iedere praktijk”

Veel zorgverleners hebben een website laten maken door een familielid, buurjongen of kennis. Helaas zien deze websites er vaak niet professioneel uit en nog vervelender ze zijn niet up to date en worden niet goed gevonden in de zoekmachines. Een leuke website is allang niet meer voldoende. Het is belangrijk om strategisch na te denken over uw website.

  • Wie bent u?
  • Wat doet u?
  • Wat is uw missie en visie?
  • Welke klanten/ cliënten wilt u bereiken?
  • Hoe richt ik mijn website gebruiksvriendelijk in?
  • Hoe zorg ik dat cliënten met hun problemen op mijn site terecht komen?
  • Waar zoeken mijn potentiële klanten/ cliënten op?
  • Kan mijn cliënt mijn adres goed vinden op zijn/haar telefoon?

Allemaal vragen waar wij samen het antwoord op kunnen vinden.
Heeft u vragen of interesse, neem dan vrijblijvend contact op.